Bed & Breakfast

Vi erbjuder ett unikt Bed & Breakfast-boende på den halländska västkusten i härlig havsmiljö, knappt 200 meter från strandkanten.
Här finns tre ljusa, trivsamma, personligt inredda dubbelrum med egen dusch och toalett och en charmig liten stenstuga med pentry. Vi har också en fullt utrustad gästlägenhet, där du kan välja om du vill rå dig helt själv eller äta frukost tillsammans med oss. Alla våra boenden har egen ingång från trädgården och egen uteplats.
Vårt mål är att skapa ett lugnt och harmoniskt boende, där man kan koppla av, släppa alla måste och bara vara ett med naturen. Vi har därför valt att framför allt vända oss till vuxna. Barnfamiljer erbjuder vi ett trivsamt och charmigt boende, som vi förmedlar alldeles i närheten.Längst ner i trädgården, mot havet har vi en härlig helglasad paviljong till glädje för både våra gäster och oss själva. Här sitter vi ofta och äter lunch eller tar en kopp kaffe. Alla är välkomna att slå sig ner här och umgås över ett glas vin eller något gott att äta, samtidigt som man njuter av den totala havsutsikten.
Det lilla pentryt i paviljongen är utrustat med kylskåp, mikrovågsugn, kaffebryggare, vattenkokare, tallrikar, koppar, glas och bestick…